diumenge, 29 novembre, 2015
   
Mida text

GENTIC

GENTIC a Mataró Ràdio

logo gentic 2012

 

Mataró Ràdio va entrevistar el nostre president Sr. Albert Cortada sobre les accions per guanyar visibilitat al llarg d'aquest 2014 que es van aprovar a la passada Assemblea General i que tenen com a objectiu no només donar a conèixer la nostra associació sinó també augmentar la visibilitat de totes els nostres associats i donar a conèixer la importància del sector TIC a la nostra comarca i a l'economia del país.

LLegir notícia a la web de Mataró Ràdio

 

BARCODE participa a la IOT Solutions World Congres

 Barcode

IOT Solutions World Congress, 16-18 de Septiembre de 2015

Expertos internacionales y multinacionales tecnológicas llevarán al recinto de Gran Via de Fira de Barcelona, del 16 al 18 de setiembre, las últimas innovaciones y soluciones que ofrece el Internet of Things, una tecnología que permite la interconexión digital entre internet y objetos comunes o máquinas industriales, para que las empresas puedan transformar su negocio de futuro.
Así el congreso va dirigido a todo el sector tecnológico creciente en esta área, pero también a la industria a la que ofrece soluciones como la manufacturera, la hostelera, el sector energético,  el del transporte y la logística, la construcción, las infraestructuras, la agricultura y la salud.

BARCODE MARKET y los dispositivos móviles de la marca BMK estarán presentes en este evento. Mostraremos una amplia gama de terminales robustos para la industria en general y focalizaremos nuestra presencia en la tecnología RFiD y los dispositivos resistentes a los entornos más agresivos.

El director de IoT Solutions World Congress, Roger Bou, subraya que "este nuevo evento quiere ser un puente que conecte la tecnología y la industria en todos sus sectores, con aplicaciones reales y prácticas para que las empresas que acudan puedan ser las primeras en impactar en el mercado del futuro".

 IOT
 

Nit dels emprenedors: 19 de novembre a les 19h Tecnocampus Mataró-Maresme

La Nit dels emprenedors tindrà lloc el proper 19 de novembre a les 19h a la seu de Tecnocampus Mataró-Maresme. Al llarg de la cerimònia es farà el lliurament dels premis Creatic 2015, així com dels reconeixements a la Responsabilitat Social de les empreses i entitats de Mataró i la Comarca. 

Gentic participa com a jurat tècnic. En Pere Vidal analitza i vota amb la comissió els projectes guanyadors, també com a jurat oficial a l'entrega de premis.

És oberta a tots els interessats a assistir-hi, prèvia inscripció, i és des de fa anys el punt de trobada anual de l’ecosistema emprenedor del territori.

 

   

Dia Mundial de la Televisió al TecnoCampus el proper 20 de novembre

TVmundial

Benvolgut/da, 

El Clúster Audiovisual de Catalunya, el Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya i el TecnoCampus organitzen el proper 20 de novembre el Dia Mundial de la Televisió a Catalunya, en col·laboració amb el Consell de l’Audiovisual de Catalunya, el Col·legi professional de l’audiovisual de Catalunya, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, la Xarxa de Televisions Locals, M1TV, Lavinia, Clack i el diari ARA. El Dia Mundial de la Televisió és una celebració d’abast mundial impulsada per l’Assemblea de les Nacions Unides i fixada pel dia 21 de novembre. A Catalunya aquesta celebració vol ser un fòrum de debat del mitjà televisiu, i per extensió, de tot l’audiovisual. Hi participaran ponents des de diferents perspectives, en una programació de matí en base a tres taules rodones. Periodistes, comunicadors audiovisuals, tècnics, reguladors, productors, gestors de mitjans de comunicació, professors universitaris i polítics reflexionaran sobre el mitjà avui i amb una mirada cap al futur

BENVINGUDA

David Bote, alcalde de Mataró

BENVINGUDA COMITÈ ORGANITZADOR

Ferran Amago, COETTC 
Xavier Guitart, Clúster Audiovisual de Catalunya
Jaume Teodoro, TecnoCampus

TAULA 1: LA TELEVISIÓ QUE VE: QUINES SÓN LES TENDÈNCIES?

Àlex Martínez Roig, Movistar + 
Pere Vila, RTVE 
Sergi Vicente, BTV 
Martí Patxot, CCMA 
Ruben Mayoral, El Terrat

Moderador: Salvador Alsius, Consell de l'Audiovisual de Catalunya

TAULA 2: LES UNIVERSITAT PRODUEIXEN EL PERFIL ADEQUAT PER A LES NOVES OPORTUNITATS DE L’AUDIOVISUAL? 

Enric Marín, Universitat Autònoma de Barcelona
Carme Basté, Universitat Ramon Llull
Jordi Balló, Universitat Pompeu Fabra
Alex del Olmo, TecnoCampus

Moderador: Antoni Esteve, Grup Lavinia

TAULA 3: LA TELEVISIÓ CANVIA: QUÈ EN PENSEN ELS POLÍTICS?

Sergi Sabrià, grup parlamentari de Junts pel Sí
David Mejía, grup parlamentari de Ciutadans 
Alícia Romero, grup parlamentari Socialista
Marta Ribas, grup parlamentari de Catalunya Sí que es Pot 
Santiago Rodríguez, grup parlamentari del Partit Popular de Catalunya
Antonio Baños, grup parlamentari de la Candidatura d’Unitat Popular 

Moderador: Tinet Rubira, Gestmusic Endemol.

PONÈNCIA DE CLAUSURA DE L’ACTE: Albert Om

tv mundial 2

 

Setitem informàtics lidera la implantació de l'app Ballenoil Easy Fuel


               

 

Aquest app permet el repostaje del vehicle a la cadena de Benzineres Ballenoil fent servir tecnologia one pay, i facilitant el repostaje en gent amb minusvàlida. La app permet la gestió de flotes de vehicles i ofereix important descomptes a empreses i autònoms Balllenoil és una empresa amb seu a Catalunya y actualment té unes 60 Benzines a tota espanya dos de les quals a Mataró i esta en plena expansió. A part del App, Setitem gestiona tots el serveis TIC de Ballenoil creant un software de gestió fet a mida on permet gestionar tots els circuits de Ballenoil. Com per exemple, les compres, atenció al client, ventes ... Tots aquest serveis Setitem els ofereix amb recursos propis i amb col·laboracions amb altres empreses del park com poden ser Mappit, Rexel, Informar, Imagina sistemes.

 

                                               

   

Pàgina 1 de 4

Noticies Gentic

Top Headline

La Nit dels emprenedors tindrà lloc el proper 19 de novembre a les 19h a la seu de Tecnocampus Mataró-Maresme. Al llarg de la cerimònia es farà el lliurament dels...

Read More...
L’eina audiovisual, valor afegit en la comunicació web

      El vídeo es una conceptualització tancada del missatge que volem transmetre al nostre públic objectiu. Els vídeos han de ser...

Read More...
Gentic, que ha format part del jurat dels premis Cre@tic, destaca l'alt nivell dels projectes presentats

Un any més, el Grup d’Empreses de Noves Tecnologies del Maresme col·labora activament en els premis Cre@tic com a membres del jurat tècnic que ha analitzat i votant els projectes i jurat oficial,...

Read More...
GENTIC signa un conveni amb Gestoría Luis

  El passat dia 1 d'Abril varem signar un conveni de col·laboració entre GENTIC i Gestoria LUIS, pel qual, Gestoria LUIS ofereix els seus serveis d'assessorament en l'àmbit de les assegurances...

Read More...
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Últimes notícies

  • 1
  • 2
  • 3

Segueix-nos

Comparteix