dijous, 24 abril, 2014
   
Mida text

Gentic

GenTIC al WMC: Resum

MWCB

GenTIC al World Mobile Congress.
Resum.

Aquí trobareu un primer resum del que hem vist i hem fet al WMC

Mira la galeria d'imatges!

Part Professional

Sistemes avançats de anàlisis i monitorització de xarxes wireless per assegurar la qualitat de servei amb la imparable proliferació de dispositius connectats.

Pavelló dedicat a les aplicacions mòbils

Vàrem visitar el stand de Kriter Software, un dels socis fundadors de GENTIC, que presenta una nova aplicació mòbil de gestió de vendes per tot tipus de ERP.

Consum i Sistemes d'informació i control per a vehicles.

Les principals novetats que vàrem poder veure són Pantalles 4k, mòbils amb apps qualitat de vida, complements electrònics connectats als mòbils.

Vam poder provar personalment les darreres novetats en sistemes d'informació i control per a vehicles.

Institucional: 
Jornada I2Cat al Mobile World Congress

 

La Generalitat de Catalunya ha convocat als principals actors i les associacions TIC més representatives del territori Català, entre elles GenTIC, per explicar el full de ruta comú, la aposta del govern Català amb el motor econòmic que representen les TIC per la economia de Catalunya i la importància de la colaboració i coordinació entre administracions, associacions i empreses.

 

 

 

 

 

Fibra òptica als polígons de Mataró

fibra_optica

El passat 25 de Març es va dur a terme la constitució de la Plataforma de Polígons d’Activitat Econòmica (P.A.E.) de Mataró en la que Gentic, com a membre d'aquesta plataforma, va presentar el procés a seguir per portar la fibra òptica als polígons de Mataró.

Gentic, juntament amb la comissió de serveis de Banda Ampla de la Plataforma de Polígons d’Activitat Econòmica (P.A.E.) de Mataró, treballaran per fer arribar la Fibra Òptica a les empreses dels polígons i connectar-les amb el futur Datacenter del Parc Tecnològic Tecnocampus.

L’objectiu és proporcionar serveis i solucions tecnològiques dels professionals de GENTIC a aquestes empreses dels polígons a través de una xarxa de fibra òptica compartida. L'arribada de la fibra als polígons possibilitarà la incorporació d'aquestes empreses als serveis de la Anella Industrial.

El principal benefici per les empreses dels polígons, amb l'arribada d’una infraestructura de telecomunicacions de fibra òptica, és el de compartir i mancomunar serveis IP com la Banda Ampla de Internet, vídeo vigilància IP, Telefonia IP, vídeo conferència, televisió IP, i altres serveis  IP.


 

Primera Jornada ConeixTIC - Èxit total


El Dimecres 16 de Gener es va celebrar a la seu de GENTIC en el Tecnocampus, la primera jornada GENTIC ConeixTIC a càrrec d'en Ramón Fabregat de l’empresa WebManagerService, expert en posicionament a través dels recursos professionals de Google.

La primera jornada va superar les expectatives i va aportar als assistents una visió molt interessant i clara de com les eines de Màrqueting i posicionament de Google, utilitzades adequadament través de professionals certificats, són un element indispensable per fer arribar al mercat els serveis i productes de qualsevol empresa actual.

IMG_2826Durant la sessió es va mostrar de una manera clara i directe que diferents empreses amb diferents objectius, han de desenvolupar diferents estratègies i per tant, fer servir diferents eines de Google per posicionar-s'hi.

Aquestes jornades van dirigides als professionals TIC del Grup d'Empreses TIC del Maresme amb l'objectiu de difondre i compartir el coneixement dels associats per afavorir possibles oportunitats de negoci i col·laboracions entre empreses de tecnologia i serveis TIC.

Pels socis que no vareu poder assistir en el següent enllaç trobareu informació i la presentació d'aquesta sessió. 

Descarrega aquí la PRESENTACIÓ

En breu us informarem de la següent jornada ConeixTIC
 

Pàgina 2 de 6

Bàner
Bàner
Bàner

Últimes notícies

  • 1
  • 2
  • 3

Xarxes social

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Google 
Bàner

Agenda

Abril 2014
L M X J V S D
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4