diumenge, 25 gener, 2015
   
Mida text

Gentic

ACTE EMPRESARIAL: CANVIS I OPORTUNITATS D’UNA NOVA ANDORRA

El proper dia 19 de març a les 19h a la Sala Burriach del Tecnocampus

Sabies que…?

- Andorra ja NO és un paradís fiscal.
- Per crear una societat a Andorra ja NO cal un soci andorrà?
- Abans que acabi l'any es signarà el conveni per evitar la Doble Imposició?
- Aquest any entra en vigor la llei del joc?
- El impost de Societat és del 10% i del 2% en alguns casos?

Vine a conèixer de la mà dels assessors experts en el país veí les principals novetats i les oportunitats que aquests poden comportar a la teva empresa.

 

 

GenTIC al WMC: Resum

MWCB

GenTIC al World Mobile Congress.
Resum.

Aquí trobareu un primer resum del que hem vist i hem fet al WMC

Mira la galeria d'imatges!

Part Professional

Sistemes avançats de anàlisis i monitorització de xarxes wireless per assegurar la qualitat de servei amb la imparable proliferació de dispositius connectats.

Pavelló dedicat a les aplicacions mòbils

Vàrem visitar el stand de Kriter Software, un dels socis fundadors de GENTIC, que presenta una nova aplicació mòbil de gestió de vendes per tot tipus de ERP.

Consum i Sistemes d'informació i control per a vehicles.

Les principals novetats que vàrem poder veure són Pantalles 4k, mòbils amb apps qualitat de vida, complements electrònics connectats als mòbils.

Vam poder provar personalment les darreres novetats en sistemes d'informació i control per a vehicles.

Institucional: 
Jornada I2Cat al Mobile World Congress

 

La Generalitat de Catalunya ha convocat als principals actors i les associacions TIC més representatives del territori Català, entre elles GenTIC, per explicar el full de ruta comú, la aposta del govern Català amb el motor econòmic que representen les TIC per la economia de Catalunya i la importància de la colaboració i coordinació entre administracions, associacions i empreses.

 

 

 

 

 

Fibra òptica als polígons de Mataró

fibra_optica

El passat 25 de Març es va dur a terme la constitució de la Plataforma de Polígons d’Activitat Econòmica (P.A.E.) de Mataró en la que Gentic, com a membre d'aquesta plataforma, va presentar el procés a seguir per portar la fibra òptica als polígons de Mataró.

Gentic, juntament amb la comissió de serveis de Banda Ampla de la Plataforma de Polígons d’Activitat Econòmica (P.A.E.) de Mataró, treballaran per fer arribar la Fibra Òptica a les empreses dels polígons i connectar-les amb el futur Datacenter del Parc Tecnològic Tecnocampus.

L’objectiu és proporcionar serveis i solucions tecnològiques dels professionals de GENTIC a aquestes empreses dels polígons a través de una xarxa de fibra òptica compartida. L'arribada de la fibra als polígons possibilitarà la incorporació d'aquestes empreses als serveis de la Anella Industrial.

El principal benefici per les empreses dels polígons, amb l'arribada d’una infraestructura de telecomunicacions de fibra òptica, és el de compartir i mancomunar serveis IP com la Banda Ampla de Internet, vídeo vigilància IP, Telefonia IP, vídeo conferència, televisió IP, i altres serveis  IP.


 

Pàgina 2 de 7

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Últimes notícies

  • 1
  • 2
  • 3

Segueix-nos

Comparteix