diumenge, 26 octubre, 2014
   
Mida text

Gentic

GENTIC a Mataró Ràdio

logo gentic 2012

 

Mataró Ràdio va entrevistar el nostre president Sr. Albert Cortada sobre les accions per guanyar visibilitat al llarg d'aquest 2014 que es van aprovar a la passada Assemblea General i que tenen com a objectiu no només donar a conèixer la nostra associació sinó també augmentar la visibilitat de totes els nostres associats i donar a conèixer la importància del sector TIC a la nostra comarca i a l'economia del país.

LLegir notícia a la web de Mataró Ràdio

 

GENTIC signa un conveni amb Gestoría Luis

Conveni amb Gestoria Luis

 

El passat dia 1 d'Abril varem signar un conveni de col·laboració entre GENTIC i Gestoria LUIS, pel qual, Gestoria LUIS ofereix els seus serveis d'assessorament en l'àmbit de les assegurances pel sector TIC en condicions avantatjoses per a tots els socis, familiars de primer grau i empleats.

Tanmateix Corredoria Luis ens ofereix una pòlissa de Responsabilitat Civil professional per a tots els associats de GENTIC amb la inclusió de la garantia especial de allotjament de pagines WEB i allotjament de dades amb transferència per internet (hosting), sempre que la facturació d'aquests serveis no superin el 20% dins de l'activitat global de l'empresa.

Veure/descarregar conveni (accés exclusiu socis)

 

Nou apartat a la web: CONVOCATÒRIES

logo-gentic nou Alta

En un pas més per oferir serveis d'interès als socis, us informem que, des d'avui a la web de Gentic, disposeu de un nou apartat exclusiu per socis "Convocatòries" que creiem pot resultar-vos d'utilitat i on recollim subvencions i licitacions relacionades amb el sector TIC a Catalunya.

Per veure la informació d'aquest apartat, exclusiu per a socis, heu d'accedir amb el vostre nom d'usuari i contrasenya.

Esperem que us sigui de utilitat i us agrairem molt els vostres comentaris sobre aquest servei i recomanacions sobre altres possibles serveis que creieu interessants per la vostra activitat.

 

Pàgina 1 de 7

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Últimes notícies

  • 1
  • 2
  • 3

Xarxes social

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Google 
Bàner

Agenda

Octubre 2014
L M X J V S D
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2