diumenge, 01 febrer, 2015
   
Mida text

Gentic

Gentic, que ha format part del jurat dels premis Cre@tic, destaca l'alt nivell dels projectes presentats

Un any més, el Grup d’Empreses de Noves Tecnologies del Maresme col·labora activament en els premis Cre@tic com a membres del jurat tècnic que ha analitzat i votant els projectes i jurat oficial, certificant l'intens treball dels tècnics en l’estudi i valoració de totes les propostes. Cal destacar de l'edició d’enguany, el nivell dels projectes presentats que ha dificultat més que mai l'elecció dels guanyadors.

14 edició premis Cre@tic

 

GENTIC signa un conveni amb Gestoría Luis

Conveni amb Gestoria Luis

 

El passat dia 1 d'Abril varem signar un conveni de col·laboració entre GENTIC i Gestoria LUIS, pel qual, Gestoria LUIS ofereix els seus serveis d'assessorament en l'àmbit de les assegurances pel sector TIC en condicions avantatjoses per a tots els socis, familiars de primer grau i empleats.

Tanmateix Corredoria Luis ens ofereix una pòlissa de Responsabilitat Civil professional per a tots els associats de GENTIC amb la inclusió de la garantia especial de allotjament de pagines WEB i allotjament de dades amb transferència per internet (hosting), sempre que la facturació d'aquests serveis no superin el 20% dins de l'activitat global de l'empresa.

Veure/descarregar conveni (accés exclusiu socis)

 

Nou apartat a la web: CONVOCATÒRIES

logo-gentic nou Alta

En un pas més per oferir serveis d'interès als socis, us informem que, des d'avui a la web de Gentic, disposeu de un nou apartat exclusiu per socis "Convocatòries" que creiem pot resultar-vos d'utilitat i on recollim subvencions i licitacions relacionades amb el sector TIC a Catalunya.

Per veure la informació d'aquest apartat, exclusiu per a socis, heu d'accedir amb el vostre nom d'usuari i contrasenya.

Esperem que us sigui de utilitat i us agrairem molt els vostres comentaris sobre aquest servei i recomanacions sobre altres possibles serveis que creieu interessants per la vostra activitat.

 

Pàgina 1 de 7

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Últimes notícies

  • 1
  • 2
  • 3

Segueix-nos

Comparteix