dimecres, 25 novembre, 2015
   
Mida text

Gentic

Nit dels emprenedors: 19 de novembre a les 19h Tecnocampus Mataró-Maresme

La Nit dels emprenedors tindrà lloc el proper 19 de novembre a les 19h a la seu de Tecnocampus Mataró-Maresme. Al llarg de la cerimònia es farà el lliurament dels premis Creatic 2015, així com dels reconeixements a la Responsabilitat Social de les empreses i entitats de Mataró i la Comarca. 

Gentic participa com a jurat tècnic. En Pere Vidal analitza i vota amb la comissió els projectes guanyadors, també com a jurat oficial a l'entrega de premis.

És oberta a tots els interessats a assistir-hi, prèvia inscripció, i és des de fa anys el punt de trobada anual de l’ecosistema emprenedor del territori.

 

 

L’eina audiovisual, valor afegit en la comunicació web

 

logo-gentic nou Alta

vilacomArts

 
 
El vídeo es una conceptualització tancada del missatge que volem transmetre al nostre públic objectiu. Els vídeos han de ser de curta durada i centrar-se en el què és vol comunicar. L'edició ha de ser atractiva i curta i en format de bona qualitat. Els usuaris estan saturats d’informació, ja no volen llegir, només volen que els hi expliquis allò que pots fer per solucionar el “seu” problema o per entretenir-los. Veniu a la xerrada, us farem cinc cèntims del nostre knowhow i del que podem fer per a tu. 

Dia: dijous 26 de febrer de 2015
Hora: les 19:00h
LLoc: Sala l'Arquera del TecnoCampus
Inscripció gratuïta. Es prega confirmació a   Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

 
 

Gentic, que ha format part del jurat dels premis Cre@tic, destaca l'alt nivell dels projectes presentats

Un any més, el Grup d’Empreses de Noves Tecnologies del Maresme col·labora activament en els premis Cre@tic com a membres del jurat tècnic que ha analitzat i votant els projectes i jurat oficial, certificant l'intens treball dels tècnics en l’estudi i valoració de totes les propostes. Cal destacar de l'edició d’enguany, el nivell dels projectes presentats que ha dificultat més que mai l'elecció dels guanyadors.

14 edició premis Cre@tic

 

Pàgina 1 de 7

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Últimes notícies

  • 1
  • 2
  • 3

Segueix-nos

Comparteix