dissabte, 10 octubre, 2015
   
Mida text

Gentic

L’eina audiovisual, valor afegit en la comunicació web

 

logo-gentic nou Alta

vilacomArts

 
 
El vídeo es una conceptualització tancada del missatge que volem transmetre al nostre públic objectiu. Els vídeos han de ser de curta durada i centrar-se en el què és vol comunicar. L'edició ha de ser atractiva i curta i en format de bona qualitat. Els usuaris estan saturats d’informació, ja no volen llegir, només volen que els hi expliquis allò que pots fer per solucionar el “seu” problema o per entretenir-los. Veniu a la xerrada, us farem cinc cèntims del nostre knowhow i del que podem fer per a tu. 

Dia: dijous 26 de febrer de 2015
Hora: les 19:00h
LLoc: Sala l'Arquera del TecnoCampus
Inscripció gratuïta. Es prega confirmació a   Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

 
 

Gentic, que ha format part del jurat dels premis Cre@tic, destaca l'alt nivell dels projectes presentats

Un any més, el Grup d’Empreses de Noves Tecnologies del Maresme col·labora activament en els premis Cre@tic com a membres del jurat tècnic que ha analitzat i votant els projectes i jurat oficial, certificant l'intens treball dels tècnics en l’estudi i valoració de totes les propostes. Cal destacar de l'edició d’enguany, el nivell dels projectes presentats que ha dificultat més que mai l'elecció dels guanyadors.

14 edició premis Cre@tic

 

GENTIC signa un conveni amb Gestoría Luis

Conveni amb Gestoria Luis

 

El passat dia 1 d'Abril varem signar un conveni de col·laboració entre GENTIC i Gestoria LUIS, pel qual, Gestoria LUIS ofereix els seus serveis d'assessorament en l'àmbit de les assegurances pel sector TIC en condicions avantatjoses per a tots els socis, familiars de primer grau i empleats.

Tanmateix Corredoria Luis ens ofereix una pòlissa de Responsabilitat Civil professional per a tots els associats de GENTIC amb la inclusió de la garantia especial de allotjament de pagines WEB i allotjament de dades amb transferència per internet (hosting), sempre que la facturació d'aquests serveis no superin el 20% dins de l'activitat global de l'empresa.

Veure/descarregar conveni (accés exclusiu socis)

 

Pàgina 1 de 7

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Últimes notícies

  • 1
  • 2
  • 3

Segueix-nos

Comparteix