dimarts, 01 desembre, 2015
   
Mida text

GENTIC i Tecnocampus donen un pas més en el compromís amb el sector TIC del Maresme a través del nou conveni

gentictcm

GENTIC i Tecnocampus donen un pas més en el compromís amb el sector TIC del Maresme a través  del nou conveni

El Grup d’Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació del Maresme i la Fundació Tecnocampus reforcen la seva relació i col·laboració per impulsar el potent sector TIC del Maresme. Així ho contempla el conveni signat el 4 d’abril el president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey, i de GENTIC, Albert Cortada.

 

La finalitat del conveni és establir un marc de col·laboració entre les dues entitats signants que permeti ampliar i reforçar els serveis que aquestes ofereixen al seus col·lectius empresarials. Entre els objectius destaca el de fomentar la realització a Mataró i el Maresme d’esdeveniments (congressos, reunions, etc.) relacionats amb les TIC, així com captar empreses d’aquest àmbit perquè s’instal·lin en el nostre territori. 

A partir de la signatura d’aquest conveni GENTIC disposarà d’un espai a la seu del TecnoCampus al Rengle per poder dur a terme les seva activitat amb les empreses del sector TIC del Maresme.

La comunitat empresarial del parc TecnoCampus Mataró-Maresme està formada per 126 empreses distribuïdes entre les diferents seus. Per la seva banda, GENTIC és una de les associacions d’empreses tecnològiques més veteranes de Catalunya  i amb una clara missió de donar visibilitat el sector TIC del Maresme que és un destacat referent de desenvolupament tecnològic al nostre País.

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Últimes notícies

  • 1
  • 2
  • 3

Segueix-nos

Comparteix